Marchetta Bouwprojecten

In 1985 bouwden Franco en Emilio Marchetta eigenhandig hun eerste nieuwbouwwoning. Deze creatie werd verkocht waarna ze meteen begonnen aan een tweede exemplaar. Nummer drie, vier en vijf volgden al snel… Het was meteen de start van Marchetta Bouwgroep, een overkoepelende groep van drie bouwbedrijven van de familie Marchetta: Marchetta Villabouw, Thuis Best Woningbouw en Marchetta Bouwprojecten.

Marchetta Bouwprojecten


30 jaar ervaring

Met Claudia, Cerina en Gianni Marchetta staat ondertussen de tweede generatie van de familie aan het roer. Meer dan 30 jaar en enkele duizenden woningen later, houden ook zij vast aan de familiale en persoonlijke aanpak waar Marchetta om bekend staat. Jouw garantie voor een vlot verloop en nabije opvolging van je investeringsproject of droomwoning.

Betaalbaar

Bij Marchetta Bouwprojecten vinden we dat iedereen recht heeft op een betaalbare woning. Dat start met de bouwgrond. Aangezien we zelf de gronden verkavelen, kunnen wij onze bouwgronden aan een gunstige prijs aanbieden. Liever kopen dan bouwen? Dan bieden we je nieuwbouwwoningen en -appartementen aan tegen zeer gunstige prijzen. Dankzij een jarenlange, vertrouwde samenwerking met onze bouwpartners en leveranciers kunnen we ook hier de prijs voor jou drukken.

Bijna-energieneutraal

Voor de bouw van onze woningen en appartementen kiezen we steeds voor de meest energiezuinige opties. Indien mogelijk geven wij de kandidaat-kopers de keuze om de woningen BEN te kopen.  BEN staat voor bijna-energieneutraal, wat een E-peil van 30 of minder betekent. Zo bespaar je levenslang op je energiefactuur dankzij een goed geïsoleerde en luchtdichte bouwschil en hernieuwbare technieken, zoals zonnepanelen.

Energiezuinig bouwen, betekent bij Marchetta Bouwprojecten niet automatisch duurder: “Wij beperken de meerkost tot een absoluut minimum. Die prijs laag houden, is iets waar we dag in dag uit mee bezig zijn. Dat lukt ons door nauw samen te werken met onze leveranciers en installateurs en een goed uitgekiend lastenboek met extra aandacht voor isolatie en installaties”, zegt Cerina Marchetta.

Heb je vragen?

Wil je graag meer informatie over één van onze bouwprojecten of eens horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze bouwadviseurs. Je kan hen bereiken via het telefoonnummer +32 (0)89 73 92 23 of Turn on Javascript!.

Bel ons Contacteer ons